КОНТАКТИ

Адрес: София, ул. „П. Парчевич“ 1
Телефон: 0878 246 945
Теодора Антонова

Контакти

Поверителност и защита на лични данни

БАНКОВА СМЕТКА

Пощенска банка IBAN: BG23BPBI79401077691401
Получател: Фондация „Същност България“
В полето „основание за внасяне“, моля отбележете „дарение за семинар“,
датите на семинара и вашето име.

ЕСЕНС ЦЕНТЪР

ЕКСКЛУЗИВЕН КОНФЕРЕНТЕН ЦЕНТЪР В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ

Центърът разполага с голяма семинарна зала за над 120 човека, трейнинг зала за 40 човека и още четири елегантни зали за обучения в малки групи за около 15-20 човека, както и клубно пространство за организиране на събития в неформална среда.

Уникалната творческа и релаксираща среда на центъра предоставя перфектното място за вашите срещи, тренировъчни сесии, презентации и конференции. Просто изберете вашата зала под наем и се свържете с нас.

Целта на центъра е да предлага възможностите на сградата на различни организации, образователни институции и отделни хора да реализират проектите си,свързани с ъс социална промяна и развитие на човешкия потенциал в неговите различни аспекти.

В Есенс Център се провеждат фирмени бизнес обучения, професионални специализации и квалификационни курсове, семинари за личностно развитие, езикови курсове по метода „Сугестопедия“, лекции, презентации, йога-курсове, курсове по импровизационен театър, астрологични курсове, концерти, репетиции на театрални постановки, семинари за творчество с рисуване и много други събития с различни теми и формати.

Есенс Център се грижи за клиентите си и предлага допълнителни услуги като различни варианти на подреждане на залите, техническо оборудване (мултимедия и озвучаване) и кетеринг (кафе-паузи, обяди, коктейлни хапки), преводач и озвучител.