ОНЛАЙН ПРОЕКТИ

НАСОКИ И УПРАЖНЕНИЯ ЗА ПОВЕЧЕ СЪЗНАТЕЛНОСТ, РАДОСТ И СМИСЪЛ В ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Добре дошли в Essence Process Institute – нашата онлайн платформа за курсове и обучения в интернет среда. Тук ще можем да подкрепим всеки от вас, който няма време и възможност физически да присъства на всички събития, но иска да се възползва от нови идеи и стимули, за да подкрепи себе си, партньора си или децата си. В момента са активни два онлайн курса – за партньори и за родители.

АЗБУКА НА ВРЪЗКИТЕ

6 седмичен онлайн курс за партньорски двойки и хора с интереси в областта на партньорските взаимоотношения

Единственият ни учител по взаимоотношения е животът. Още в най-ранното ни детство, преди изобщо да можем да говорим или да знаем кои сме, вече сме се научили какво е това любов и взаимоотношения. Родителите, бабите и дядовците, хората, които ни отглеждат и емоционалната атмосфера в дома, са оставили голям отпечатък върху начина, по който виждаме връзките, любовта и партньорството. След това в живота си пресъздаваме понякога болезнени, но много познати модели и очакваме те да дадат резултат. И като сложим тук и още един човек със същия багаж – човекът отсреща, тогава нещата могат да са много трудни и объркващи.

На всички ни се иска да има хапче или копче, което с минимално усилия да ни доведе до мястото на хармония, покой и вечно щастие. Опитът на екипа ни обаче показва, че всяка промяна има нужда от време, вътрешнопсихичното време е много по-бавно от линейното време и когато промените не стават със скоростта която ни е искаме, се обезсърчаваме.

Какво знаем и какво не знаем за начина, по който функционират връзките?
Кои са най-важните компоненти на връзката/партньорството?
Какво нося от моето семейство във връзката си и как да се справя с него?
Какви са идеалните представи и очакванията, които имам за връзката си?
Какви са най-големите ми страхове в моята връзка?

Всички тези въпроси и много други са актуални във взаимоотношенията ни с най-близките ни и значими в живота ни хора. Присъединете се към нас в онлайн курса ни за двойки, в който можем да търсим отговори и да задаваме нови въпроси заедно.

ПРЕДСТОЯЩ КУРС

ЕСЕНС I

Варна
28 X – 2 XI

ВОДЕЩИ

Милена Ненкова

Магистър по психология със специализация по психология на управлението и социални изследвания на пола. Фамилен терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти. Работи в сферата на личностното развитие, индивидуалното и фамилното консултиране и груповата работа с младежи и възрастни от 10 години. Прочети още

Наталия Николова

Магистър по психология със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата. Дипломиран психодрама терапевт и фамилен терапевт. Прочети още