ТийнЩайн

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРЕНИНГ ЗА МЛАДЕЖИ

ТийнЩайн е еднa вълнуваща среща за младежите със самите тях и с това, което се крие под повърхността. Или както те самите казват:
„Когато сме в група, можем да зададем въпросите си свободно и да изразим себе си (както ние си знаем! Има толкова неща, които да научим за себе си от околните само като ги наблюдаваме, а дори и още повече, когато разкриваме частичка от себе си!“

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРЕНИНГЪТ?

Предизвикателството да си тийнейджър

Тук е място, в което въпросите са по важни от отговорите. Място, на което се учим да бъдем себе си, без да се ограничаваме сами. Място, в което се наблюдаваме, изучаваме и разбираме, откриваме какви сме и работим върху това, какви искаме да бъдем.

Играем, забавляваме се и се „гмуркаме в дълбокото“, за да изследваме нашите страхове и защити, които ни пречат да имаме и правим нещата, които искаме, а именно – да постигаме целите си и да имаме пълноценни взаимоотношения с приятелите си и с хората, които харесваме.

Заедно създаваме средата на доверие, в която говорим толкова, колкото искаме и мълчим, колкото искаме.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТРЕНИНГЪТ?

Тренингът е подходящ за младежи от 14 до 19 годишна възраст. За всички участници под 18 години се изисква писмено разрешение от родителите.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

Тренингът подкрепя младежите

  • да преодоляват с повече увереност страховете и несигурността;
  • да превръщат по-лесно неуспехите в ценен опит, а защо не и в успехи?
  • да опознават себе си и да създават пълноценни взаимоотношения с другите;
  • да получат „осветляване“ за важни моменти от живота си досега;
  • да поемат отговорност за живота си и да повярват в своя потенциал за сбъдване на мечтите си;
  • да се срещат с нови и интересни хора;
  • да учат от опита си и да се забавляват в същото време.

ВОДЕЩИ

Наталия Николова

Магистър по психология със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата. Дипломиран психодрама терапевт и фамилен терапевт. Прочети още

Милена Ненкова

Магистър по психология със специализация по психология на управлението и социални изследвания на пола. Фамилен терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти. Работи в сферата на личностното развитие, индивидуалното и фамилното консултиране и груповата работа с младежи и възрастни от 10 години. Прочети още

КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИТЕ?

ОТЗИВИ

testimonial 01

В семинара научих най-важното: да се обичам, да се справям в живота – взаимоотношения, вътрешни страхове, различаване на фалшиви и истински приятели, а в семинара срещнах много от вторите.

testimonial-01

Aлександра Васинский – Съни

студент по бизнес информатика