Женското тяло притежава магнетична сила.
То привлича удивените погледи на художниците и поетите и носи паметта на музите – вдъхновителки на изкуството. Присъства на страниците на книгите, украсява галерии и е възпято от най-талантливите майстори.

Женското тяло привлича и разрушителните импулси на агресията, насилието и злоупотребата, които също оставят своите дълбоки белези.

Еротичното е онази магия, която ни вдъхновява, подтиква ни да излизаме далеч извън границите си и да творим. Чрез нея животът празнува себе си и се радва на играта между различните на вид полярности, а представите ни за това какво е еротично са минали през диаметрални метаморфози в различните епохи на човешката история.

Като жени, всички ние носим колективната женска памет в телата си и я живеем отново – в моментите, в които сме обожавани, в моментите, които сме насилвани и в моментите, в които избираме да бъдем невидими, за да не провокираме нито едното от двете.

Привличане, ухажване, фантазия, желание, осмеляване, предизвикване, еротичност, игра, близост, дистанция, преследване, отдаване…

Какво е женското удоволствие, когато тази тема не е табу и можем да говорим за нея?

Какви са вярванията и забраните около еротичното и сексуалното, когато става дума за женското удоволствие?

Тези и други въпроси ще изследваме в априлската среща на женския кръг СВЕЩЕНИ СЛЕДИ във ВАРНА!

Кога: 22 април, 19:00 часа
Къде: хотел Черно море
Водещ: Милена Ненкова
Участие само с предварителна регистрация:
Цена за участие: 25 лв
За допълнителна информация:
0878 246945
info@essence-foundation.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Share This