С естествения цикъл на природата, идва идеално време да се срещнем със силата и сянката си. В този тридневен, интензивен процес, ще изследваме себе си самостоятелно, както и във взаимодействие с другите.

Групата отваря сигурно пространство за мъжете, в което да бъдат казани и чути важните за нас неща, които да ни подкрепят да вървим напред, правейки по-добри избори по пътя си.

Правим го с нашето лично темпо и време, автентично, съответно и отвъд маските.

„Кръгът на мъжете – Ритрийт 2024 – пролет“ е уикенд група за всички, които искат да работят на по-дълбоко ниво, концентрирано и емоционално със себе си, без ограничения във възраст, религия, социален статус и възгледи.

Темите на ритрийта ще бъдат свързани със споделяне, присъствие, взаимоотношения, доверие, свързване, обратни връзки, здравословни конфронтации и др.

Работим предимно с тялото – дихателни и психотерапевтични практики, носещи ни осъзнавания през преживяването.

Да подкрепим здравословната мъжественост и балансираната мъжка енергия!

Поради спецификата на работата и фокуса в процесите, максималният брой участници е 15 човека. С предимство са заплатили капаро или цялата сума.

Накратко за водещия
Ивайло Белев е телесноориентиран психотерапевт, редовен член на Българско Неорайхианско Психотерапевтично Дружество (БНПД). Работи в сферата на личностното развитие, индивидуалната и групова телесно ориентирана психотерапевтична работа с възрастни. Интересите му са свързани с различни подходи към самопознанието – телесно ориентирани, театротерапия, движенческа психотерапия, групова психотерапия, ненасилствена комуникация и др. Съавтор и организатор на първия фестивал за личностно развитие „Открий себе си“, както и на други събития в тази сфера.

За въпроси и уточнения- Ивайло Белев – 0878 20 20 28


Кога:  петък 10.5.2024 г. – от 18 ч. до неделя 12.5.2024 г. – 14 ч.
Къде: с. Карабунар
Цени:
такса участие 500 лв.
такса ранно записване до 15.4.2024 – 450 лв
Място се запазва с капаро от 100 лв. в брой/Револют/банкова сметка
Доплащане в брой, на място
В цената са включени:
– Нощувки – двойно/тройно настаняване
– Храна
– Материали
– Терапевтична работа

Брой участници: 15

За допълнителна информация:
0878 246945
info@essence-foundation.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ