„Изкуството на взаимоотношенията“ е терапевтичен ритрийт, за двойки и хора с интереси към света на връзките и партньорствата.

Оттегляйки се от шума на ежедневните задължения, ще прекараме време да насочим вниманието си към важните връзки в живота ни, ще прекарваме време в тишина, медитация, провокативни упражнения, работа с двойки, упражнения на открито, ще имаме време за въпроси и отговори и разбира се свободно време.

Работата със семейства и двойки в група е много силно и обогатяващо преживяване. В него се разкриват много от повтарящите се модели на взаимоотношения, които проявяваме автоматично, по инерция. Те често създават напрежение и болка, защото се завъртаме в омагьосания им кръг и губим перспектива. А когато сме в група, можем да ги наблюдаваме и да внесем яснота, съчувствие и разбиране в болезнени и неразрешени ситуации.

Основният водещ на семинара д-р Менис Юсри, както и рефлексивният екип от психолози и фамилни терапевти Наталия Николова, Милена Ненкова интегрират целия си опит от системната фамилна терапия и фасилитирането, за да подкрепят групата да изследва ресурсите на участниците и двойките, трудните въпроси, както и възможните начини да комуникираме по между си с повече съчувствие и разбиране.

По време на този ритрийт ще се вглеждаме в себе си и ще се учим да откриваме и да виждаме човека срещу нас, разпознавайки взаимните си нужди, уязвимите си места и получавайки нужното окуражаване да продължим напред.

Можете да участвате в ритрийта индивидуално или да доведете със себе си друг човек, с когото бихте искали да работите по конкретен казус. Това може да бъде партньор, съпруг/съпруга, приятел, родител, брат или сестра. Можете да работите за подобряването на връзката си и да се научите да комуникирате по-ефективно със значимите други в живота си.

Предвиждаме занятия в зала и на открито, за да можем да се насладим и на прекрасната природа в Родопите и да съчетаем полезното с приятното

Кога: 29 юли – 4 август 2019
Къде: хотел Финландия, Пампорово
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
Гост-водещ: д-р Менис Юсри
Цена за участие: 575 лв при плащане до 1-ви юли и 625 лв след това
*В цената е включена такса за участие, нощувки и пълен храноден

За допълнителна информация:
0878 246945
info@essence-foundation.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Share This