Има много неща, които не знаем за връзките между хората. Случва така, че нещата, които не знаем, в по-голяма степен определят нашите емоции, поведение и очаквания във взаимоотношенията с другите.

„Изкуството на взаимоотношенията“ е терапевтичен семинар, посветен на връзките и партньорствата в живота ни. Всички ние носим силни невидими лоялности към нашите родители и прародители назад в поколенията. Дори и често да не го осъзнаваме, те слагат дълбок отпечатък върху нашия живот.

Основният водещ на семинара д-р Менис Юсри, както и рефлексивният екип от психолози и фамилни терапевти Наталия Николова, Милена Ненкова и Теодора Гергинова, интегрират целия си опит от системната фамилна терапия и фасилитирането, за да подкрепят групата да изследва конфликтите, както и възможните начини да комуникираме с повече съчувствие и разбиране.

По време на този тридневен семинар ще се вглеждаме в себе си и ще се учим:
– да откриваме и да виждаме човека срещу нас;
– да разпознаваме взаимните си нужди;
– да уважаваме и зачитаме уязвимите си места;
– да откриваме кое работи и кое не работи в една връзка;
– да окуражаваме себе си и партньора/партньорката си.

В семинара можете да участвате индивидуално или да доведете със себе си друг човек, с когото бихте искали да работите по конкретен казус във взаимоотношенията. Това може да бъде партньор, съпруг/съпруга, приятел, родител, брат или сестра.

Семинарът е отворен и за всеки, който има интерес към това да научи и преживее как функционират семейните системи и моделите на свързване между хората

Кога: 13 – 15 ноември 2020
Часове на провеждане: В петък семинарните занятия се провеждат от 19 до 22 часа, а в събота и неделя от 10 до 19 часа
Къде: Есенс Център, ул.“6-ти септември“ 37
За допълнителна информация:
0878 246945
info@essence-foundation.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ