Всички ние носим обуславяне и подсъзнателни програми, които сме копирали автоматично от нашите родители и заобикалящата ни среда през ранните си години. Научили сме се да се „справяме“ със света преди дори да научим кои сме.

Някои от тези модели на поведение носят резултатите, които искаме. Други от тях несъзнавано ни блокират и ни въвеждат в един и същи сценарий отново и отново, където повтаряме своите действия, а не получаваме това, което най-много искаме – любов, грижа, уважение, свързване с другите и постигане на съкровените си мечти и намерения.

Процесът „Същност“, разработен и воден от д-р Менис Юсри и неговия екип, насочва участниците към разпознаване на неработещите стратегии, които повтаряме. Осъзнаването им носи възможности на нови избори и алтернативни действия. Процесът се случва в среда на приемане и подкрепа и дава нов поглед към човешките ценности и това как да постигаме целите, които си поставяме с повече енергия и разбиране към себе си и другите.

Дати на провеждане:

3 – 6 октомври 2019

Регистрация:

3 октомври, 18 – 19 часа
Семинарни дни:
3 октомври, 19 – 23 часа
4 октомври, 18 – 22 часа
5 октомври, 10 – 22 часа
6 октомври, 10 – 21 часа

Цена за участие за целия семинар :

– 290 лв при плащане до 18 септември
– 340 лв при плащане след 18 септември
– 150 лв за пенсионери, инвалиди, студенти и повторно участие
* За ползване на специална отстъпка за групово посещение (5 или повече човека), свържете се с нас на 0878 246 945 или info@essence-foundation.bg

Водещ: Д-р Менис Юсри
Място: хотел Черно море, Варна
За допълнителна информация:
0878 246945
info@essence-foundation.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Share This