Есенс II – „Споделяне на същността“

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРЕНИНГ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

СИЛАТА НА СКРИТИТЕ ЕМОЦИИ

Есенс II е второто ниво в Есенс процес (The Essence Process) – поредица от психологически тренинги, разработeни и водени от д-р Менис Юсри и неговия екип. В тях участниците се фокусират върху разпознаването на личните си работещи и неработещи стратегии и поведения в живота. Осъзнаването им носи възможности за нови избори и алтернативни действия за постигане на нещата, които желаят.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРЕНИНГЪТ?

АВТЕНТИЧНОСТ В ОБЩУВАНЕТО И ВРЪЗКИТЕ

Essence II е изцяло практически петдневен тренинг, който отвежда участниците на обогатяваща и предизвикателна експедиция из техните лични мисловни и емоционални светове. Всеки участник има възможност да открие и освободи своята автентична сила и да използва това преживяване като отправна точка в живота си. Фокусът на тренинга е върху онези негативни убеждения, които ви ограничават и спират да бъдете и да имате онова, които желаете. Ще бъдете предизвикани да преминете отвъд тези бариери и ще получите подкрепа да изградите нови вярвания – такива, които ви подкрепят и окуражават да изразявате потенциала си смело и с увереност.

Essence II сe провежда в рамките на 5 пълни дни и протича под формата на различни дейности – дълбока индивидуална работа с всеки участник, интерактивни процеси с участието на цялата група, упражнения по двойки или в малка група, представяне на информация и нови идеи от водещите, визуализации, игри, групови упражнения задачи. Заниманията са стимулиращи, образователни и предизвикателни. Насочени са към хора, които наистина искат да работят върху себе си и са мотивирани за това.

ВОДЕЩИ

д-р Менис Юсри

Водещ терапевт, фасилитатор и супервизор на екипа на фондация „Същност”. Прочети още

Милена Ненкова

Магистър по психология със специализация по психология на управлението и социални изследвания на пола. Фамилен терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти. Работи в сферата на личностното развитие, индивидуалното и фамилното консултиране и груповата работа с младежи и възрастни от 10 години. Прочети още

Наталия Николова

Магистър по психология със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата. Дипломиран психодрама терапевт и фамилен терапевт. Прочети още

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

СВЪРЗВАНЕ СЪС СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ

01./

• Дълбоко разбиране за онези поведения, вярвания и навици, които ви държат на разстояние от нещата, хората и преживяванията, които наистина желаете в живота си;

01./

• създаване на нови преживявания и вярвания, които утвърждават вашата автентична същност и я подкрепят да се проявява;

01./

• работа с травматични събития от миналото, които ви блокират в настоящето;

01./

• Работа с травматични събития от миналото, които ви блокират в настоящето

01./

• възможност да видите миналото си такова, каквото е и да продължите напред;

01./

• експериментиране с нови поведения отвъд ограниченията на собствените негативни убеждения и възможност да вкусите какво би било усещането да живеете без тях.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТРЕНИНГЪТ?

СЪЗДАВАНЕ НА ТРАЙНА ПРОМЯНА

Психологическият тренинг ще ви бъде полезен, ако желаете да задълбочите работата си върху самопознанието, управлението на собствените ресурси и повишаване на личното си качество на живот.

Условие за участие в тренинга е завършено първо ниво от поредицата на Есенс процес.

Тренингът се провежда три пъти в годината, като големината на групата е ограничена.

Изпратете заявка за участие ТУК или се свържете с нас телефон 0878/ 246 945 – Теодора Антонова

КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИТЕ?

ОТЗИВИ

Бойчо Попов

На второто ниво се научих да бъда много по-уверен в себе си, да се обичам – нещо, което беше много трудно. Да поискам подкрепа, когато имам нужда от нея – подкрепа във всяко отношение

testimonial-01

Бойчо Попов

журналист

Мария Георгиева Генкова-Папазова

На II-ро ниво на семинара водещият д-р Менис Юсри съзря веднага моя основен проблем и чрез един наистина невероятно красив подход ми показа как сама се ограничавам и затварям за даровете на живота.

testimonial-01

Мария Георгиева Генкова-Папазова

холистичен лекар

Ина Черпокова

През последните две години и половина, след като за първи път се докоснах до магията на Есенс процес, постепенно самата аз се промених, станах по-истинска, по-смела, по-търпелива, изслушваща, споделяща.

testimonial-01

Ина Черпокова

маркетинг мениджър – реклама