Ние сме нашите избори.

Когато не правим избори, това също е избор – избираме изборът на другите. Заради страха си от грешки, ние хората правим всичко възможно, да избегнем вземането на решения. Защо се случва това? Много е просто – защото в миналото сме правили избори и някои от тях са били грешни. Тогава е имало някой около нас, който по осъдителен и критикуващ начин ни е казвал “Как можа?!! Никога повече не прави така!”. И след това започваме да се страхуваме, че изборът може отново да доведе до този резултат, в който усилията ни са омаловажени и идентифицирани с грешката. Това обърква много неща.

Средностатистическият човек прави около 70 избора на ден, а хората на по-високи позиции вземат по 150 решения на ден. Постоянно ни се налага да правим избори – някои – лесни, а други – много трудни.

Какво ако трудните избори са подарък, който ни показва нещо важно?

Прекарваме целия си живот, страхувайки се да вземем трудните решения, но когато труден избор се появи пред вас, но това са моментите, които променят живота и донасят много нови възможности.

Осъзнавате ли, че в този момент вие сте съвкупност и резултат от всички ваши избори до момента? Ние правим избори, но също така изборите ни правят нас. Ние сме нашите избори.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ