Знаем ли наистина кои сме?

„Човекът, ти или всеки друг, вътре в себе си е добър, но има един плътен слой върху този добър човек, който не му позволява да види себе си и другите да видят кой е. Този слой е натрупан с времето, от детството до настоящия момент. Всичко, което е нужно да направим, е да се осмелим да погледнем надълбоко и да открием кой е човекът вътре, в сърцевината, под всички страхове , сравнения, критика и осъждане.

Например, ако имаш проблем, който не можеш да разрешиш, и работиш върху себе си, за да станеш достатъчно голям и силен, ако си стабилен ще намериш решение веднага. Но ако се фокусиран тясно върху това как да разрешиш проблема и правиш планове за успех, това няма да сработи. Виждаш ли разликата?

Много хора идват на семинарите и ме питат: „Не знам какво да правя, да остана ли с партньора си или да го напусна? Да остана ли на тази работа или да си тръгна?“.

Това, обаче, е грешният въпрос. Ако си достатъчно голям, можеш да останеш с партньора си, можеш и да си тръгнеш, и двете няма да са никакъв проблем. Но ние живеем в свят, който се опитва да се справи само със симптомите…“

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ