"Един ум, който живее само в познатото, е винаги в затвор."
Кришнамурти

 spodelqne-na-sushntostta

Дати на провеждане
 
6 - 10 декември 2017, София

За информация и записване - 0878/ 246 945,
Теодора Антонова
 

 

 „Споделяне на същността" e изцяло практически петдневен семинар, който ще ви поведе на експедиция, по време на която ще имате възможност да откриете и освободите своята автентична същност и да я отведете завинаги със себе си.

 Фокусът на семинара е върху онези негативни убеждения, които ви ограничават и ви спират да бъдете и да имате онова, което желаете. Семинарът има за цел да ви предизвика да преминете отвъд тези бариери и да ви подкрепи да изградите нови вярвания - такива, които ви подкрепят и окуражават да изразявате потенциала си.

 По време на семинара ще преминете през три етапа:
- ще изследвате кои са онези поведения, вярвания и навици, които ви държат на разстояние от нещата, хората и преживяванията, които наистина желаете в живота си и ви спират да бъдете такива, каквито винаги сте искали да сте;
- ще създавате нови преживявания и вярвания, които утвърждават вашата автентична същност и я подкрепят да се проявява;
- ще експериментирате с нови поведения отвъд ограниченията на собствените си негативни убеждения и ще имате възможност да вкусите какво би било усещането да живеете без тях.

 Семинарът „Споделяне на същността" е подходящ за вас ако
- имате желание да създете трайна промяна у себе си;
- се стремите да отключите потенциала си;
- искате да бъдете автентични в общуването и във връзките си.

 Условие за участие в семинара „Споделяне на същността" е желаещите да са завършили първото ниво на семинара - „Към същността".

 Д-р Менис Юсри, водещ фасилитатор на семинара, е основател на фондация Същност. Притежава бакалаварска степен по Системна Психология, магистърска и докторска степен по Семейна Психотерапия към Лондонския Университет. Д-р Юсри работи като фамилен терапевт и супевайзор на практиикуващи терапевти, a през последните 20 години разработва и провежда семинари за личностно развитие в САЩ, Великобритания, Русия, Швеция, Унгария, Германия, Испания и България.

 Повече за него прочетете ТУК

 Информация за здравословно състояние / физическо състояние
Ако имате специфично физическо състояние, което изисква подпомагане, моля да ни уведомите възможно най-рано, а ние ще направим всичко възможно да Ви осигурим необходимото съдействие.

 Бременност
Участие в семинара по време на бременност не се прeпоръчва.

 Терапия / Хоспитализиране / Рехабилитация
Целта на семинарите "Същност" не е да замести какъвто и да е вид терапия или консултиране. Ако в момента сте в процес на терапия, препоръчваме ви да предупредите терапевта си за вашето намерение да участвате в семинара. Ако сте имали или се възстановявате от психологическо разстройство или пристрастяване, моля имайте предвид, че семинарите 'Същност"могат да засегнат и някои неразрешени психологически въпроси. Всеки участник осъзнава и се съгласява, че той/тя носи пълна отговорност за собственото си здраве и състояние. Фондация 'Същност" не носи отговорност за ситуации, произтичащи от участие в семинарите „Същност".

 Семинарът се провежда в рамките на 5 пълни дни от сряда до неделя с начален час 10 сутринта и приблизително завършване в 22 часа вечер. Обедната почивка е в рамките на 2 часа по средата на занятията. Части от семинара не могат да се пропускат.

 Условие за участие е завършено първо ниво на семинарите "Същност" - "Към същността"

 Записване - 0878/ 246 945 - Теодора Антонова

 

Семинарна вечер
"Близост и дистанция"
Водещ: Милена Ненкова
20 ноември, Варна

Месечна среща от младежката програма "ТийнЩайн"
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова

21 ноември 2017, София

Свещени следи
месечна женска група
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
29 ноември 2017, София

 

"Към същността" за тийнейджъри

Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
Варна, 16-19 ноември
Бургас, 23-26 ноември

"Изкуството на взаимоотношенията"
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 1-3 декември 
 

"Споделяне на същността"
/второ ниво/
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 6-10 декември