Нарекли сме го проект, защото това е един предизвикателен тримесечен семинар, по време на който ще осъзнаваме своите граници и ще прекарваме много време извън тях, ще усещаме пулсиращото предизвикателство да сме живи, правейки неща, които смятаме за невъзможни и ще надскачаме собствените си върхове. Ще изследваме лидерството – какво е то за нас, как управляваме живота си и как работим с хора. Ще се вдъхновяваме за наши собствени проекти, ще се учим да представяме себе си и своите идеи пред света.

На семинара ще се учим:
- да вярваме в себе си, независимо от обстоятелствата
- да бъдем неразумни и да постигаме невъзможното
- да откриваме и развиваме лидерските качества във всеки от нас
- да живеем животата си от своя център

Проект "В същността" е необикновен семинар и голямо предизвикателство и само хора с ясно намерение и готови да поемат рискове ще бъдат включени в него!

И така.....готови ли сте?

Дати на семинара
май
юни
юли

Условия за участие: за да участвате в този семинар, е необходимо да сте завършили семинара "Споделяне на същността"/ 2 ниво/
Основен водещ: Д-р Менис Юсри, Великобритания

Информация за здравословно състояние / физическо състояние
Ако имате специфично физическо състояние, което изисква подпомагане, моля да ни уведомите възможно най-рано, а ние ще направим всичко възможно да Ви осигурим необходимото съдействие.

Бременност
Участие в семинара по време на бременност не се прeпоръчва.

Терапия / Хоспитализиране / Рехабилитация
Целта на семинарите "Същност" не е да замести какъвто и да е вид терапия или консултиране. Ако в момента сте в процес на терапия, препоръчваме ви да предупредите терапевта си за вашето намерение да участвате в семинара. Ако сте имали или се възстановявате от психологическо разстройство или пристрастяване, моля имайте предвид, че семинарите 'Същност"могат да засегнат и някои неразрешени психологически въпроси. Всеки участник осъзнава и се съгласява, че той/тя носи пълна отговорност за собственото си здраве и състояние. Фондация 'Същност" не носи отговорност за ситуации, произтичащи от участие в семинарите „Същност".

Процедура за записване
Ако искате участвате в семинара, е необходимо да изпратите мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в който да заявите своето намерение. След това ще получите отговор от нас, заедно с формуляр за участие, който е необходимо да се попълни на български и английски език. Формулярите за участие ще можете да получите по мейл.
Участникът е записан, когато е попълнил и предал своя формуляр, внесъл е таксата си за участие и е получил потвърждение по мейла от нас, че е регистриран за участие.

 

Семинарна вечер
"Близост и дистанция"
Водещ: Милена Ненкова
20 ноември, Варна

Месечна среща от младежката програма "ТийнЩайн"
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова

21 ноември 2017, София

Свещени следи
месечна женска група
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
29 ноември 2017, София

 

"Към същността" за тийнейджъри

Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
Варна, 16-19 ноември
Бургас, 23-26 ноември

"Изкуството на взаимоотношенията"
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 1-3 декември 
 

"Споделяне на същността"
/второ ниво/
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 6-10 декември