СЕМИНАРИ

София : 1 - 3 декември 2017,
РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

"Изкуството на взаимоотношенията" е терапевтичен семинар, посветен на връзките и партньорствата в живота ни. Всички ние носим силни невидими лоялности към нашите родители и прародители назад в поколенията. Дори и често да не го осъзнаваме, те слагат дълбок отпечатък върху нашия живот.

Повечето от нашите модели на взаимоотношения идват от биологичното ни семейство и от начина, по който сме се научили да се свързваме с хората, които са ни отгледали. Връзката ни с родителите формира връзката ни с партньорите и връзката ни с живота.

Работата със семейства и двойки, въведена от системната фамилна терапия, разкрива много от тези модели, които са в по-голямата си степен несъзнавани и ни позволява да ги наблюдаваме и да внесем яснота, съчувствие и разбиране в болезнени и неразрешени ситуации.

Основният водещ на семинара д-р Менис Юсри, както и рефлексивният екип от психолози и фамилни терапевти Наталия Николова, Милена Ненкова и Теодора Гергинова, интегрират целия си опит от системната фамилна терапия и фасилитирането, за да подкрепят групата да изследва конфликтите, както и възможните начини да комуникираме по между си с повече съчувствие и разбиране.

По време на този тридневен семинар ще се вглеждаме в себе си и ще се учим да откриваме и да виждаме човека срещу нас, разпознавайки взаимните си нужди, уязвимите си места и получавайки нужното окуражаване да продължим напред.

Можете да участвате в семинара сами или да доведете със себе си друг човек, с когото бихте искали да работите по конкретен казус. Това може да бъде партньор, съпруг/съпруга, приятел, родител, брат или сестра. Можете да работите за подобряването на връзката си и да се научите да комуникирате по-ефективно със значимите други в живота си.

Семинарът е отворен и за всеки, който иска да го посети индивидуално и има интерес към това да разбере как функционират семейните системи и да научи повече за своите собствени модели на свързване.

Кога:
София : 
1 - 3 декември 2017

Часове на провеждане:
В петък семинарните занятия се провеждат от 19 до 22 часа, а в събота и неделя от 10 до 19 часа, с обедна почивка от 1.30 часа

Къде: 
София: Есенс Център - ул."6ти септември" 37, във вътрешния двор.

Цени за участие:
София:
- индивидуално участие: 250 лв при заплащане до 1 ноември и 290 лв след това
- партньорски двойки: 380 лв (190 лв за човек) при заплащане до 1 ноември и 440 лв (220 лв за човек) след това


Водещ: д-р Менис Юсри, Великобритания
Телефон за записване: 0878/ 246 945 - Теодора Антонова

 

Семинарна вечер
"Близост и дистанция"
Водещ: Милена Ненкова
20 ноември, Варна

Месечна среща от младежката програма "ТийнЩайн"
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова

21 ноември 2017, София

Свещени следи
месечна женска група
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
29 ноември 2017, София

 

"Към същността" за тийнейджъри

Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
Варна, 16-19 ноември
Бургас, 23-26 ноември

"Изкуството на взаимоотношенията"
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 1-3 декември 
 

"Споделяне на същността"
/второ ниво/
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 6-10 декември