Консултации по Цветови анализ и Личен стил
Консултациите се провеждат индивидуално, в удобно за вас време и с предварително записване.

Мислите си, че работата с външния вид е нещо, което не ви засяга, няма с какво да ви изненада или просто не е вашата тема. Или пък сте от онези, които са прекалено ангажирани с това какво да облекат? Ако се идентифицирате с някой от двата типа, тогава заповядайте да си поговорим за личния стил и подбора на цветове.
Дрехите ни са като код, който останалите разчитат още преди ние да сме проговорили. Изборът на облекло и аксесоари говори много за нас. Един костюм може да казва: Аз съм уверен и успешен или чувствам се комфортно.
Ако обърнете повече внимание на начина, по който се обличате, ще бъдете сигурни, че дрехите ви наистина казват това, което желаете, и изразяват вашата автентична същност.

Кой ще ни консултира?
Румяна Пенева - консултант по цветови анализ и личен стил, споделя, че знае как да разкрие най-съществената информация, свързана с визията ни, и ще ни разкаже повече за това как го прави. Очаква вашите въпроси, свързани с цветовете, комбинирането им, дрехите и всичко, което ви хрумне. Елате да се запознаете лично с Румяна и да разберете още:
- какво е да имаш лични цветове и какви са ползите от това да си направиш цветови
- как да откриете формулата на вашия личен стил
- ще разберете как, кога и по какъв начин се провеждат консултациите

ПЪРВА СТЪПКА: ЦВЕТОВИ АНАЛИЗ
Как цветовете влияят на нас и околните? Как могат да подчертаят най-доброто от това, което притежаваме? Как да се сдобием с повече увереност, елегантност, магнетизъм или онова, от което се нуждаем, за да изглеждаме и да се чувстваме добре? На всички тези въпроси отговаря цветовият анализ.

Цветовият анализ ни помага да открием най-подходящите цветове за облеклото, аксесоарите и грима. Анализът на цветове изследва кой цвят подчертава нашата красота, чар и уникално излъчване и същевременно ни прави по-привлекателни, забележими и свързани със себе си. Преминавайки през този процес, ще получите инструменти, които ще работят за вас винаги, когато ги използвате. Ще узнаете кои нюанси подчертават излъчването и красотата ви, и кои ги прикриват, както и как да съчетавате цветовете, така че да постигате невероятен ефект.
*услугата включва и дневен грим

Цена за участие: 100 лв.
Консултант: Румяна Пенева,
За повече информация и записване: 0898/ 644 252, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., http://coloriten.com/

ВТОРА СТЪПКА: ЛИЧЕН СТИЛ
Давате ли ясно послание на света за това кои всъщност сте чрез избора си на дрехи и аксесоари?
Забелязали ли сте дали стилът ви се променя в зависимост от модата, или е нещо постоянно?
Склонни ли сте да сте по-семпли и незабележими, или предпочитате нестандартни и дръзки решения в облеклото?

Да определите своя Личен стил означава да разберете какъв тип дрехи ви стоят най-добре и разкриват вашата същност. Заедно с това ще откриете най-подходящите материи, десени, кройки, аксесоари, прическа и грим, които подчертават вашата индивидуалност. Стилът се определя в зависимост от физическите пропорции, личностови характеристики и енергията, която носите, като за всеки човек има уникална „формула". Личният стил ви дава привилегията да притежавате познанието и умението да изразявате кой сте чрез облеклото във всеки детайл - Класически, Драматичен, Романтичен, Естествен, Винтидж или Игрив...
Цена за участие: 100 лв.
Консултант: Румяна Пенева
За повече информация и записване: 0898/ 644 252, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  http://coloriten.com/

ОТЗИВИ:
„Отидох на сесията с Руми Пенева без ясна идея какво очаквам и защо отивам. Просто знаех, че трябва да го направя. Освен приятната изненада от общуването с нея и съвместните вълнуващи няколко часа, срещата ми даде нещо много ценно – видях себе си в различна светлина, но много истинска. Жената, която Руми ми показа, я познавах интуитивно, но не смеех да я поканя да се покаже. Руми ми даде много ценни насоки как на практика да приложа нейните препоръки и продължава да ме съветва, когато се колебая. За няколко месеца промених напълно визията и с придобиването на смелост да покажа навън това, което се крие вътре, постепенно пред мен започнаха да се отварят нови врати. И животът стана вълнуващ."
-Милена Дянкова

„Имах няколко теми, свързани с начина ми на обличане, които се проявяваха и на 10, и на 25 години: -Харесвах си стила на някой човек и се опитвах да приличам на него. -Носех практични цветове, които „отиват на всичко" – черно, сиво, кафяво. Върхът на експериментирането: червено -Стремяла съм се да бъда скромна в обличането си – „По дрехите посрещат, по ума изпращат". Резултатът: гардероб пълен с дрехи, които не се връзват една с друга + усещането „аз ли съм, или не съм". Цветовият анализ и стил ми показаха как да изваждам и подчертавам най-доброто от себе си. Вече съм по-смела в изразяването си, не се влияя от цветови суеверия и препоръки, които работят за едни хора, а мен ме заглушават. Сега уверено правя удивителни нови комбинации – много се забавлявам и вече знам, че жената в огледалото съм 100% аз. Пазаруването, което ми беше голям кошмар поради шизофреничните модни вярвания, се случва за отрицателно време. Влизам в магазина, сканирам за моите цветове, сканирам за моя стил и - готово! Няма го повече безкрайното чудене това за мен ли е, или не. И да...получавам много комплименти! Може би защото и аз започнах да си ги давам. Хубаво е :- )"
-Гергана Иванова

„Невероятното приключение цветови анализ и личен стил за мен бе една трансформация не само във външен план, но и вътрешен. Сега се чувствам лека, красива, уверена и спокойна. Eдна година след консултациите гардеробът ми изцяло се промени, дългата коса е къса, а предишният строг вид сега е бунтарски. Благодаря за подкрепата, напътствията и професионализма!"
-Даниела Илиева

„Това, което ме накара да се обърна към цветовия анализ и стила, беше, че носех разнообразни дрехи и цветове, купувах безброй такива и много от тях седяха в гардероба, без да бъдат носени, тъй като не знаех какво е най-подходящо за мен. Изненадана бях да открия, че съм една много чувствителна и нежна жена, която до този момент ми беше трудно да покажа на света. Но когато се видях в огледалото, нямах никакво съмнение в достоверността..."
-Теодора Павлова

„Дрехите и начинът, по който изглеждам, винаги са били важни за мен, защото ми позволяват да общувам без думи. Цветовият анализ и личният стил с Руми бяха много приятно и полезно преживяване, свързано с разгръщане на женствеността ми. Една жена, която „живее цветовете и стила си", знае какво имам предвид – усещането да си себе си, да си красива, защото си себе си, и да виждаш, че и другите го усещат. Сега продължавам да експериментирам с външния си вид, но почти винаги – успешно. Също така почти няма дрехи в гардероба ми, за които да се чудя защо, за бога, съм ги купила."
-Ивета Емилова

 

Семинарна вечер
"Близост и дистанция"
Водещ: Милена Ненкова
20 ноември, Варна

Месечна среща от младежката програма "ТийнЩайн"
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова

21 ноември 2017, София

Свещени следи
месечна женска група
Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
29 ноември 2017, София

 

"Към същността" за тийнейджъри

Водещи: Милена Ненкова и Наталия Николова
Варна, 16-19 ноември
Бургас, 23-26 ноември

"Изкуството на взаимоотношенията"
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 1-3 декември 
 

"Споделяне на същността"
/второ ниво/
Водещ: Д-р Менис Юсри
София, 6-10 декември